BEYOND CONSULTING. RESULTING.

Eera toimittaa tuloksia teorian sijaan

Näemme disruptiot mahdollisuuksina, emme uhkina. Ratkaisemisen tai välttämisen sijaan valjastamme niistä kilpailuetuja. Menestyksemme perustuu Pioneeriasenteeseemme: yhdistelmään syvän asiantuntemuksen ja vaihtoehtoisten ajatusten törmäyttämistä sekä periksi antamatonta tulosten tavoittelua, jopa riskin jakamista myöten.

cracked-asphalt-after-earthquake-538686713_3008x2000

Eeran DNA

Isot korvat tuovat näkemystä

Me emme ole aina helpoin kumppani: kysymme, haastamme, kyseenalaistamme – mutta ennen kaikkea kuuntelemme. Sekä asiakasorganisaation sisällä että laajalti myös sen ulkopuolella.

Uudet ratkaisut syntyvät luomalla uutta

Perinteisiä vaihtoehtoja pyörittämällä ja patenttiratkaisuja soveltamalla ei synny suuria oivalluksia tai merkittäviä uudistavia loikkia. Törmäyttämällä ideoita, ihmisiä ja teknologioita eri näkökulmat, tekijät ja mallit kohtaavat ja ottavat mittaa toisistaan.

Viisaus ei asu vain Eerassa

Olemme ylpeitä asiantuntijoistamme, mutta nöyriä totuuden edessä: erikoisosaamista syntyy ja sitä tarvitaan koko ajan enemmän. Kaikkea tietoa emme voi keskittää vain omaan käyttöömme. Ennakkoluuloton viimeisimmän osaamisen ja asiantuntemuksen kokoaminen projektikohtaisesti tiimejämme täydentämään on keskeinen osa toimintaamme.

Kokemuksen syvä ääni

Joskus tarvitaan uusimpien ideoiden ja innokkuuden rinnalle aimo annos kokemusta, näkemystä ja vaikutusmahdollisuuksia. Senior Advisor -verkostomme tuo vakuuttavan arsenaalin auktoriteettia asiakkaidemme ulottuville.

Eera-ryhmä

Ennakkoluulottoman, edelläkäyvän konsulttityön ja teollisen kehittämisen yhteenliittymä, joka keskittyy toteuttamaan kannattavan kasvun ajatteluamme käytännön tasolla.

Päivittäinen työmme vie meidät erilaisten liiketoimintamallien ja –mahdollisuuksien ytimeen. Ymmärtämällä yritysten ydintoiminnot, työskentelemällä niiden strategisen osaamisen parissa ja analysoimalla niiden markkinoita ja kilpailukenttää meille syntyy yksityiskohtainen, valveutunut näkemys investointipäätösten pohjaksi.

Viime vuosina olemme luoneet usean startup-yrityksen portfolion, joka perustuu disruptioiden hyödyntämiseen kunkin yrityksen markkinoilla. Eera Industrial Development hallinnoi tätä toimintaamme.