MITÄ TEEMME

arrow-up

Tunnistamme mahdollisuudet asiakkaan alaa ravistelevan disruption osalta. Uskomme esimerkiksi kiihtyvän teknologia­kehityksen aiheuttamien säröjen sisältävän mahdolli­suuksia merkittävien kilpailu­etujen luomiseksi eri liike­toiminta-alueilla.

Palvelualueet-Eera-30.6.2017

KASVUA TUKEVA STRATEGIATYÖ

 • Päivitämme strategian yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan muuttuvaa ympäristöä
 • Haastamme asiakkaan strategianäkemystä ja tuomme siihen uusia näkökulmia
 • Konkretisoimme olemassa olevan strategian teoiksi, mittareiksi ja askelmerkeiksi eteenpäin
 • Fasilitoimme strategiaprosesseja – tuomme mukanamme tehokkuutta ja näkemystä
Kasvua-tukeva-strategiatyö
Uusi-liiketoiminta

UUDEN LIIKETOIMINNAN KÄYTÄNNÖN RAKENTAMINEN

 • Tunnistamme uusia rohkeita kasvumahdollisuuksia – rakennamme kasvua orgaanisesti ja epäorgaanisesti
 • Löydämme parhaat kumppanit kasvun rakentamiseen ja saamme nenät osoittamaan samaan suuntaan
 • Haravoimme yritysostokohteita sekä luomme yllättäviä osaamis- ja yritysyhdistelmiä
 • Rakennamme startup-yrityksille liiketoimintasuunnitelman kasvun pohjaksi

TEHOKKAAN LIIKETOIMINNAN RAKENTAMINEN

 • Tehostamme prosesseja ohjelmistorobotiikan avulla – tunnistamme parhaat robotisoitavat prosessit, testaamme potentiaalin konkreettisilla piloteilla ja luomme strategisen tiekartan ohjelmistorobottien hyödyntämiseen
 • Luomme uutta liiketoimintaa ohjelmistorobotiikan avulla – autamme tunnistamaan RPA:n hyödyntämismahdollisuudet laajemmin osana organisaation uudistumista
 • Rakennamme myös väistyville liiketoiminnoille loppupelin, joka hyödyntää muutoksen tarjoamia mahdollisuuksia
Tehokkaan-liiketoiminnan-rakentaminen
lightning

VAHVAT OSAAMISALUEEMME – ESIMERKKEJÄ DISRUPTION MAHDOLLISUUKSISTA

ÄLYKÄS LIIKENNE JA ENERGIA

Liikenne- ja energiatoimiala ovat molemmat suuren murroksen keskellä – tämä tuo haasteita ja mahdollisuuksia. Olemme osaltamme uudistaneet liikennealaa; tuloksena MaaS Global, Liikennevirta, Liikennekaaren edeltäjä Liikennelabra sekä Sähköinen liikenne -ekosysteemihanke. Olemme myös toteuttaneet kymmeniä uuteen energiatalouteen liittyviä strategia- ja liiketoiminnankehityshankkeita Suomessa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

TIETOTYÖN AUTOMAATIO

Eera on edelläkävijä tietotyön automaatiossa ja on tuonut ohjelmistorobotiikan Suomeen jo vuonna 2014. Ohjelmistorobotiikan avulla kymmenet asiakasorganisaatiot ovat tehostaneet prosessejaan ja rakentaneet uutta liiketoimintaa. Autamme yrityksiä robotiikan käyttöönotossa, lean-kehittämisessä, strategisessa viitoituksessa ja autamme hyödyntämään keinoälyn ja koneoppimisen uusia mahdollisuuksia.

KIERTOTALOUS

Kiertotalous ja cleantech: Kiertotalous haastaa nykyisen liiketoiminnan ja luo täysin uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia. Viemme suomalaista cleantechia maailmalle ostamalla sitä – tätä varten olemme itse perustaneet Griffin Refineriesin.

FINTECH JA REAALIAIKAINEN TALOUS

Fintech, PSD2, GDPR ja kuluttajakäyttäytymisen muutos ovat esimerkkejä ajureista, jotka ravistelevat finanssialaa. Olemme luoneet kasvustrategian useille talous- ja fintech-alan toimijoille.