Etsimme juniorkonsultteja tietotyön automatisointiin

Haemme tiimiimme uusia juniorkonsultteja tietotyön automatisointiin!

Eera etsii uusia juniorkonsultteja asiakasprojektiensa toteutuksen tueksi – tavoitteemme on kasvattaa sinusta tulevaisuuden RPA-konsultoinnin rautainen ammattilainen.

Juniorkonsulttina tulet työskentelemään tietotyön ja liiketoimintaprosessien automatisoinnin parissa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu tietotyön automatisoinnin työkalujen konfigurointi, prosessien mallinnus sekä automatisoitujen prosessien käyttöönotto ja testaaminen. Tulet työskentelemään osana projektiryhmää sekä tiiviisti asiakkaan kanssa. Työ saattaa sisältää matkustamista Suomessa, Pohjoismaissa tai kauempana (mm. Saksa, Chile ja UAE), oma innostuksesi huomioiden. Työmäärä vaihtelee viikoittain noin 15 tunnista täysiin työviikkoihin mahdollisuuksiesi mukaan.

Toivomme, että sinulla on riittävän laaja tietotekninen ymmärrys ja olet kiinnostunut prosessien kehittämisestä ja automatisoinnista. Ehdottomana etuna näemme myös näkemyksen tai kokemuksen prosessien kehittämisestä. Monitahoisessa tiimissä työskenteleminen ja asiakastyöskentely luonnistuvat sinulta hyvin.

Odotamme sinulta:
• Opintoja relevantilta alalta (esim. informaatioverkostot, tuotantotalous, tietojohtaminen)
• Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Hyviä kommunikaatiotaitoja
• Perusosaaminen ohjelmoinnista ja tietojärjestelmistä (esim. 15-30 opintopistettä tai tätä vastaavat taidot)

Eduksi näemme:
• Kiinnostus tai suuntautuminen kauppatieteisiin ja liikkeenjohdon konsultointiin
• Ymmärrys liiketoimintaprosessien analysoimisesta ja kehittämisestä
• Espanjan kielen taito

Tarjoamme sinulle:
• Näköalapaikan tietotyön automatisoinnin ja ohjelmistorobottien räjähdysmäisesti kasvavaan ja kehittyvään alaan
• Mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien asiakkaiden kanssa Suomessa ja ulkomailla
• Jalansijan työelämään ja osaavan tiimin tuen urakehitykseen yhdessä Suomen johtavista liikkeenjohdon konsultoinnin yrityksistä

Kuinka hakea?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen ilari.immonen@eera.fi viimeistään 18. helmikuuta 2018. Täytämme avoimet paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä tai Eerasta antaa Ilari Immonen, +358 400 457 958.

Eera on vuonna 1986 perustettu suomalainen asiantuntijayritys. Eeran palvelualueita ovat kasvua tukeva strategiatyö, uuden liiketoiminnan kehittäminen ja tehokkaan liiketoiminnan rakentaminen. Vuosien varrella Eera on liikkeenjohdon konsultoinnin rinnalla panostanut myös uuden liiketoiminnan synnyttämiseen. Asiantuntijamme ovat olleet luomassa yrityksiä, joilla on innovatiivisia liikeideoita (esimerkiksi www.griffinrefineries.com, www.norsepower.fi, www.sisua.cl). Johtuen tahdosta keskittyä vieläkin enemmän arvonluontiin Eera yhdisti voimansa suomalaisen Wallstreet-konsernin kanssa vuonna 2017. Yhdessä yritykset luovat uniikin arvonluonnin kokonaisuuden, jossa yhdistyvät strateginen konsultointi, sijoittaminen ja rahoittaminen.