Oletko sinä Eeran uusi Consultant?

Haemme tiimiimme uutta konsulttia!

Konsulttina pääset työssäsi osallistumaan monipuolisesti erilaisiin strategiaprojekteihin sekä tukemaan asiakkaitamme heidän strategisissa kasvutavoitteissaan. Työskentelet tiiviisti osana konsulttitiimiä, jossa vastaat itsenäisesti siitä, että työsi tukee tiimin yhteisiä tavoitteita. Tehtäviisi kuuluu välillä monimutkaisiinkin asiakokonaisuuksiin perehtyminen nopealla aikataululla, monipuolinen tiedonkeruu eri lähteistä (ml. syvähaastattelut), tiedon analysointi, jäsentely, johtopäätösten teko ja esittäminen.

Toivomme
, että sinulla on vankkaa kokemusta toimintaympäristön, trendien, kilpailukentän ja teknologioiden analysoinnista ja liiketoimintalaskelmien tekemisestä. Olet sinut numeroiden kanssa ja pystyt käsittelemään datamassoja. Osaat rakentaa keräämästäsi datasta merkityksellisiä johtopäätöksiä.

Odotamme sinulta, että
• Olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja haluat osallistua asiantuntijapalveluiden myyntiin.
• Loistat ajanhallinnassa ja sinulla on itsenäinen ja proaktiivinen työskentelyote
• Puhut ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin ja espanjan kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan yritykseen ja luovien sekä sitoutuneiden eeralaisten tiimiin. Työpaikka sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin CityCenterissä (os. Keskuskatu 8 B, 7 krs).

Kuinka hakea?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@eera.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 16.2.2018. Täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä tai Eerasta antaa Turkka Oksanen, johon voi olla puhelimitse yhteydessä torstaina 8.2.2018 klo 15-17 (+358 400 652 228).

Eera on vuonna 1986 perustettu suomalainen asiantuntijayritys. Eeran palvelualueita ovat kasvua tukeva strategiatyö, uuden liiketoiminnan kehittäminen ja tehokkaan liiketoiminnan rakentaminen. Vuosien varrella Eera on liikkeenjohdon konsultoinnin rinnalla panostanut myös uuden liiketoiminnan synnyttämiseen. Asiantuntijamme ovat olleet luomassa yrityksiä, joilla on innovatiivisia liikeideoita (esimerkiksi www.griffinrefineries.com, www.norsepower.fi, www.sisua.cl). Johtuen tahdosta keskittyä vieläkin enemmän arvonluontiin Eera yhdisti voimansa suomalaisen Wallstreet-konsernin kanssa vuonna 2017. Yhdessä yritykset luovat uniikin arvonluonnin kokonaisuuden, jossa yhdistyvät strateginen konsultointi, sijoittaminen ja rahoittaminen.