Etsimme juniorkonsultteja tietotyön automatisointiin

Etsimme uusia osa-aikaisia juniorkonsultteja asiakasprojektiemme toteutuksen tueksi – tavoitteemme on kasvattaa sinusta tulevaisuuden RPA-konsultoinnin rautainen ammattilainen!

Juniorkonsulttina tulet työskentelemään tietotyön ja liiketoimintaprosessien automatisoinnin parissa, pääasiallisina työtehtävinäsi tietotyön automatisoinnin työkalujen konfigurointi, prosessien mallinnus sekä automatisoitujen prosessien käyttöönotto ja testaaminen. Tulet työskentelemään osana projektiryhmää sekä tiiviisti asiakkaan kanssa. Työ saattaa sisältää matkustamista Suomessa, Pohjoismaissa tai kauempana (mm. Saksa, Chile ja UAE), oma innostuksesi huomioiden.

Ideaalina hakijana sinulla on riittävän laaja tietotekninen ymmärrys ja olet kiinnostunut prosessien kehittämisestä ja automatisoinnista. Ehdottomana etuna näemme myös näkemyksen tai kokemuksen prosessien kehittämisestä. Monitahoisessa tiimissä työskenteleminen ja asiakastyöskentely luonnistuvat sinulta hyvin. Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijänä Eeralle. Työmäärä vaihtelee viikoittain noin 15 tunnista täysiin työviikkoihin mahdollisuuksiesi mukaan.

Mitä haemme:

– Opinnot relevantilta alalta (esim. informaatioverkostot, tuotantotalous, tietojohtaminen)
– Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelytyyliä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
– Hyviä kommunikaatiotaitoja
– Perusosaaminen ohjelmoinnista ja tietojärjestelmistä (esim. 15-30 opintopistettä tai tätä vastaavat taidot)

Eduksi näemme:

– Kiinnostus tai suuntautuminen kauppatieteisiin ja liikkeenjohdon konsultointiin
– Ymmärrys liiketoimintaprosessien analysoimisesta ja kehittämisestä
– Espanjan kielen taito

Tarjoamme sinulle:

– Näköalapaikan tietotyön automatisoinnin ja ohjelmistorobottien räjähdysmäisesti kasvavaan ja kehittyvään alaan
– Mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien asiakkaiden kanssa Suomessa ja ulkomailla
– Jalansijan työelämään ja osaavan tiimin tuen urakehitykseen yhdessä Suomen johtavista liikkeenjohdon konsultoinnin yrityksistä

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään su 3.9.2017 täällä: https://apply.atalent.fi/eera-juniorkonsultti-tietotyon-automatisointiin-8-2017. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi pdf-tiedostona. Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä tuntipalkkatoiveesi.

Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Anna Oikarinen (anna.oikarinen[at]atalent.fi, 050 4155 345). Alkuperäisen työpaikkailmoituksen löydät aTalentin sivuilta täältä.