Eeran uudet partnerit

Eeran uusiksi partnereiksi on kutsuttu Isto Felin, Maarit Heikkilä ja Jonas Stjernberg. He muodostavat yhdessä nykyisten partnereiden Erik Flomanin, Mikko Kanteron, Martti Malmivirran ja Tomi Torrin kanssa Eeran johtoryhmän.

KTM Isto Felin on toiminut Eerassa Executive Consultantina keväästä 2015. Toimialoista Istolle erityisen tuttuja ovat mm. vakuutus-, pankki-, terveydenhuollon, vähittäiskaupan ja teknologiatoimialat. Hänellä on kokemusta myös IT-yritysten hallitustyöskentelystä ja johdon konsultoinnista strategian ja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Istolla on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ennen Eeraa hän on toiminut finanssialan ohjelmistoyrityksen Werdian varatoimitusjohtajana, Deloitten strategiakonsultoinnissa Managerina ja muutosyritys Trainers’ Housessa mm. projektipäällikkönä.

Maarit Heikkilä, YTM ja KM, nimitettiin Eeran Executive Consultantiksi tammikuussa 2017. Hänen ydinosaamisalueitaan ovat finanssi- ja vakuutusalan liiketoiminta, digitalisaatio, muutosjohtaminen sekä uusien palveluiden rakentaminen ja johtaminen. Ennen Eeraa Maarit työskenteli OP Ryhmässä yksikönpäällikkönä digitaalisten palveluiden ja muutosjohtamisen tehtävissä. Muutosjohtamisessa Maaritilla on vankka kokemus ulkoistuksista, henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja vaativien kilpailutusten toteuttamisesta OP Ryhmässä sekä aiemmissa tehtävissä IT-alalta Nice-business Solutionsin johtajana ja ICL Datan päällikkönä.

Diplomi-insinööri, MBA Jonas Stjernberg on toiminut Eerassa Executive Consultantina syyskuusta 2016. Jonaksen ydinosaamisalueita ovat strategia sekä myynnin ja markkinoinnin johtaminen niin päivittäistavarakaupassa kuin kansainvälisessä B2B-kaupassa.

Ennen Eeraa Jonas toimi useissa tehtävissä Suomen Lähikaupassa. Hän vastasi johtoryhmässä mm. strategian kehittämisestä, markkinoinnista, yritysviestinnästä sekä palveluliiketoiminnasta. Ennen uraa päivittäistavarakaupassa Jonas toimi liikkeenjohdon konsulttina Boston Consulting Groupissa, energia-alan yrittäjänä REPS Oy AB:ssä sekä teknisen B2B-myynnin ja markkinoinnin parissa.

Yhteiskuvassa Eeran uudet partnerit Maarit Heikkilä, Jonas Stjernberg ja Isto Felin.