Eera etsii uusia Executive Consultanteja

Etsimme kasvavaan tiimiimme uusia Executive Consultanteja.

Eera on vuonna 1986 perustettu suomalainen asiantuntijayritys. Eeran palvelualueita ovat kasvua tukeva strategiatyö, uuden liiketoiminnan kehittäminen ja tehokkaan liiketoiminnan rakentaminen. Vuosien varrella Eera on liikkeenjohdon konsultoinnin rinnalla panostanut paljon uuden liiketoiminnan synnyttämiseen, sekä omissa nimissään että eri alojen startup-yrityksiä tukien. Johtuen tahdosta keskittyä vieläkin enemmän arvonluontiin Eera yhdisti voimansa suomalaisen Wallstreet-konsernin kanssa vuonna 2017. Yhdessä yritykset luovat uniikin uuden arvonluonnin kokonaisuuden, jossa yhdistyvät strateginen konsultointi, teollinen kehittäminen ja omaisuudenhoito.

Executive Consultantina tehtäviisi kuuluu isojen projektien myyminen ja niiden implementoinnin johtaminen. Operoit omaa menestyksekästä konsultointiliiketoimintaasi markkinoillamme ja rakennat vahvoja ja pysyviä asiakassuhteita. Sinulla on myös rooli liiketoimintamme kehittämisessä ja kasvattamisessa kansainvälisesti.

Menestyminen Executive Consultantina vaatii itsenäisyyttä ja luovuutta. Näkemyksellisyys, erinomaiset suulliset ja kirjalliset taidot sekä kyky kiteyttää olennainen ovat eeralaisten avaintaitoja.

Odotamme sinulta
• Vuosien kokemusta ja näyttöjä liikkeenjohdon tai asiantuntijatyön onnistumisista
• Kokemusta strategia- ja liiketoimintakehittämisestä, kokemus konsultoinnista on suuri etu
• Erinomaisia analyyttisia ja tiedonprosessoinnin kykyjä
• Avointa asennetta ja halua oppia uutta sekä haastaa itseäsi
• Erinomaisia suullisia ja kirjallisia taitoja suomeksi ja englanniksi, espanjan ja arabian osaaminen ovat etu
• Vahva olemassa oleva verkosto ja yrittäjämäinen asenne yhdistettynä kiinnostukseen kasvattaa liiketoimintaa
• Relevantti akateeminen tutkinto, esimerkiksi MBA, DI tai KTM

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan yritykseen ja luovien sekä sitoutuneiden eeralaisten tiimiin. Tämä tehtävä on ideaali yrittäjähenkiselle ammattilaiselle, joka haluaa olla osana rakentamassa uniikkia menestystarinaa Suomessa. Työpaikka sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin CityCenterissä (os. Keskuskatu 8 B, 7 krs).

Kuinka hakea?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@eera.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 10.8.2017. Lisätietoja tehtävästä tai Eerasta antaa Eeran Managing Partner Erik Floman, johon voi olla puhelimitse yhteydessä maanantaina 7.8.2017 klo 10.00-11.00 (+358 500 412 824).