Eera ja Zap Group Ltd yhteistyöhön ohjelmistorobotiikassa

23.2.2017

Eera on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen turkkilaisen Zap Groupin ja sen tytäryhtiön Zap Designin kanssa. Yhteistyön ytimessä ovat tietotyön automatisointiin ja ohjelmistorobotiikkaan liittyvät konsultointi- ja toteutusprojektit turkkilaisille asiakkaille.

Ohjelmistorobotiikalla (Robotic Process Automation, RPA) tarkoitetaan ihmisten hoitamien rutiininomaisten työtehtävien automatisointia. Ohjelmistorobotti on tyypillisesti osa ohjelmistoa, jolle opetetaan liiketoimintaprosessien tehtävät. Se toimii käyttäjän roolissa hyödyntäen nykyjärjestelmiä. Toisin sanoen ohjelmistorobotti on tietotyön rutiineja suorittava, tietojärjestelmien käyttäjiä jäljittelevä ohjelmisto.

Tyypillisimpiä RPA:n hyödyntäjiä ovat mm. pankit, vakuutusyhtiöt, vähittäiskauppa, energiayhtiöt, taloushallintopalvelut sekä teleoperaattorit, niin Turkissakin. Eera tuo kumppaneiden yhteisprojekteihin konsultoinnin ja RPA:n implementointiosaamista paikallistuntemuksen, asiakaspohjan ja teknisten resurssien ollessa Zap Groupin vastuulla. Eeran ja Zap Groupin tavoitteena on aloittaa ensimmäiset turkkilaisille asiakkaille toteutettavat yhteisprojektit lähikuukausien aikana.

Eera on pioneeriyhtiö, jonka juuret ovat liikkeenjohdon konsultoinnissa. Ydinosaamistamme on kannattavan kasvun lähteiden tunnistaminen ja rakentaminen asiakkaillemme. Eera on myös ainoa suomalainen yritys, jonka lähestymistapa RPA:han kattaa strategisen tiekartan, prosessikehityksen ja RPA:n implementoinnin asiakkaan prosesseihin käytännön tasolla.

Zap Group Ltd tarjoa mm. sähköiseen kaupankäyntiin, automaatioon, varastointegraatioon, erikoissuunnitteluun ja -ohjelmistoihin, yritysidentiteettiin, hakukoneoptimointiin, Google Ad-wordsiin, sosiaaliseen mediaan, verkkotunnuksiin ja tavaramerkkipatentteihin liittyviä palveluita.

Lisätietoja:
www.zaptasarim.com, www.zapgroup.com.tr ja www.eera.fi